Om Corona iFokus

Den globala coronapandemin har påverkat oss alla på något sätt och det rapporteras om utvecklingen varje dag. Uppfattningarna om hur pandemin ska hanteras går isär och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten går ut med förändras längs vägen. Det är viktigt att alla delges så mkt info som möjligt, inklusive Folkhälsomyndighetens rekommendationer, så att var och en har möjligheten att fatta egna beslut på så bra grunder som möjligt.

Vi har startat den här sidan för att ge utrymme för alla som har tankar och frågor kring viruset som de vill dela med andra. Fortfarande är frågetecknen många och de regler vi har att förhålla oss till kan snabbt ändras.

Här på sidan hjälps vi åt att tillsammans hålla oss uppdaterade på vad som gäller. Här visar vi uppskattning till alla som kämpar hårt med att få läget under kontroll. Här försöker vara snälla mot varandra och hålla varandra sällskap när det är kämpigt eller ensamt. Frågorna är fortfarande många och tillsammans hjälps vi åt att efter bästa förmåga besvara dom.

Ljuset syns ändå i slutet av tunneln. Forskningen gör stora framsteg både när det gäller utvecklingen av vaccin och behandling av sjukdomen. Håll ut.

Vid tangentbordet,

Staffan
Stockholm 2020/11/03